Erdélyi Csorba Levesalap 60g (4 személyre)
A hagyományos erdélyi ízeket keresők számára ideális választás ez a levesalap. 1,6 liter forrásban lévő vízhez adjuk hozzá a 60 gramm csorba levesalapot, majd 8-10 percig főzzük, fedő alatt. Ezt követően hozzáadjuk a 60 gramm tisztított rizst, és további főzéssel készre főzzük a levest. Az ízek fokozása érdekében, tálalás előtt egy gazdag, 20%-os zsírtartalmú tejföllel dúsíthatjuk, és párolt csirkemell csíkokkal is gazdagíthatjuk, hogy még finomabbá tegyük. Kiváló választás egy kiadós, ínycsiklandó leveshez!
Származási hely: Románia.
Összetevők: Szárított zöldségek ( sárgarépa, paszternák, zeller, zöldhagyma, petrezselyem), étkezési só, nátrium-glutamát, citromsav, kálcium-laktát, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, lestyán, tárkony, búzakorpa, növényi zsiradék, cukor, riboflavin.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia érték, amiből : 146,11 kcal 611,54 kj
Fehérje : 10,15 g
Szénhidrát : 24,49 g
Zsiradék : 0,44 g
Tárolása: Száraz, sötét hűvös helyen!